Каталог

Каталог с голямо разнообразие на продукти и услуги в областта на терапиите с вода, топлина, контрасти, сетива, масажи, релакс, солни продукти, конструкции.

Лесен и бърз достъп до продукти с високо качество на конкурентни цени.
Решения, удовлетворяващи всеки изтънчен вкус.
Изберете терапията, която ви е нужна, ще намерите изчерпателен списък с продукти за нея в нашия е-магазин.
Ако имате затруднения, обадете ни се. Ще ви помогнем с професионален съвет и практически насоки.
В нашия е-магазин ви предлагаме продукти с високо качество, на оптимални цени, съобразени със спецификата на всяко съоръжение, както по отношение на изграждането му, така и по отношение на експлоатационните разходи за поддръжката му.
Изберете си необходимата терапия (вода, топлина, контрасти) и разгледайте продуктите в нашия е-магазин:

Хидротерапията или водолечението е използване на вода (гореща, студена, пара или лед) за облекчаване на дискомфорта и подобряване на физическото здраве.
Водата може да бъде използвана терапевтично по различни начини. Обичайните форми на хидротерапия включват: Басейни, джакузита и горещи вани; Басейни и тангенторни вани; Вани; Душове; Влажни компреси; Лечение с пара и сауна.
Топлинна терапия или термотерапия е ефективна форма на облекчаване на болката, рехабилитация и лечение. Топлината може да успокои телесни болки и страдания чрез увеличаване на притока на кръв и намаляване на възпалението. Има много форми на топлинна терапия, включително топлинна обработка на телесната повърхност с горещи пакети, вода или инфрачервена топлина.
Контрастната терапия от край време се използва като рекреационен метод в спорта. Както може да се предположи от името й, при нея се редуват охлаждане и загравяне на тялото или части от него. Това се прави с цел по-добро възстановяване, предотвратяване или намаляване на мускулната треска, изчистване на кръвта от лактат, облекчаване на други възпалителни симптоми.

1 2 3 4 6 7 8