Обекти

Обекти с концепция, изградени са в зависимост от нуждите на клиентите ни.

Хидротерапията или водолечението е използване на вода (гореща, студена, пара или лед) за облекчаване на дискомфорта и подобряване на физическото здраве.

Водата може да бъде използвана терапевтично по различни начини. Обичайните форми на хидротерапия включват: Басейни, джакузита и горещи вани; Басейни и тангенторни вани; Вани; Душове; Влажни компреси; Лечение с пара и сауна – има наши обекти на територията на България изпълняваци функцията си.

обекти

Топлинна терапия или термотерапия е ефективна форма на облекчаване на болката, рехабилитация и лечение. Топлината може да успокои телесни болки и страдания чрез увеличаване на притока на кръв и намаляване на възпалението. Има много форми на топлинна терапия, включително топлинна обработка на телесната повърхност с горещи пакети, вода или инфрачервена топлина.

Контрастната терапия от край време се използва като рекреационен метод в спорта. Както може да се предположи от името й, при нея се редуват охлаждане и загравяне на тялото или части от него. Това се прави с цел по-добро възстановяване, предотвратяване или намаляване на мускулната треска, изчистване на кръвта от лактат, облекчаване на други възпалителни симптоми.

Масажът е един от най-естествените и ненатоварващи лечебни методи, защото в известна степен ни е вроден. Почуства ли болка, човек инстинктивно поставя ръцете си на болезненото място и и разтрива коляното, челото или леко поглажда корема. Това се наблюдава и при децата. Масажът използва в пълна степен лечебната сила на ръцете.Ръцете успокояват, показват на другия, че е обичан, и не на последно място предават жизнена енергия и даряват нови сили. Масажът лекува духа и тялото. Докосването е създаване на връзка. Масажът е универсален начин за лечение. Въздействия на масажа: освобождава от напрежение; стимулира кръвообращението; стимулира лимфната система; активира обновяването на клетките; профилактика на мускулни травми и разтегнати сухожилия; стимулира рефлексните зони; стимулира или успокоява енергийните центрове; освобождава блокади.