Масажни маси и кушетки

Масажни маси и кушетки са едно от най-важното оборудване в зависимост от вида на масажните процедури. Те могат да бъдат масажни маси с керамично покритие или масажни кушетки.
При масажните маси с керамично покритие има възможност за вграждане на подгряваща система под покритието.

Проектирането и изграждането на маса за масаж е съобразено с помещението и вкуса ви . Тя ви осигурява предимствата на специално изградена мебел като разположение, дизайн, издръжливост и качество. Може да се избере и покритието  – мрамор, стъклокерамика, керамика и др.Има различни проекти и планове за масажни маси . Като следвате тези планове , лесно можете да се изгради един , ако имате малко опит в областта. Всяка маса за масаж изисква овал , циклене и довършителни продукти за защита на повърхността от износване.

Има голямо разнообразие за масажни маси и кушетки на пазара.

От друга стана стандартните масажни кушетки са незаменими при някой видове масаж.

масажни маси и кушетки

– Преносими масажни кушетки: чудесен избор за мобилните професионалисти. Масажните кушетките са практични, лесно се сгъват и разгъват, леки са. Към тях получавате полезна чанта за транспортиране. Така пренасянето не коства почти никакви усилия. Компактността не е за сметка функционалността. Масажните кушетките са оборудвани с потребните допълнения към всяка процедура – удължител за глава, отвор за лице, висяща поставка за ръце. Двусекторни, трисекторни, дървени, алуминиеви, много цветови решения. Нито една кушетка за масаж не прави компромис с качеството.

– Стационарни масажни кушетки: Тези масажни кушетки притежават стабилност, здравина, добра опора. Идеален вариант за козметичните салони. Предпочитани са заради по-големия комфорт, който осигуряват. Също се отличават с по-масивен дизайн, в повечето случай – по-широка конструкция. Кушетките изглеждат по-стилни, изчистени, създават завършеност в студиото. Визията на масажната кушетката е важно да бъде в унисон с интериора вътре в салона, допълвайки го, внасяйки уют.

– Комбинирани масажни кушетки: Кушетки, подходящи както за масажи, така и за козметични манипулации. Масажните електрическите легла позволяват фина настройка на позицията, постигайки максимално удобство.