Сух воден масаж

Системите за сух воден масаж са най-модерното предложение на пазара за СПА оборудване. Съчетават незаменимата релаксираща способност на водата с удобство за ползване.

Принципът на тези устройства е прост и ефективен – силни струи вода контактуват с тялото през еластична преграда. Посоката, силата и температурата на водата могат да се регулират. Истинският масажен ефект се получава благодарение на възможността на водната струя да приеме формата на всяка част от тялото и да упражни равномерен натиск на цялата площ.

Управлява се от електронен контрол с интуитивен панел.

сух воден масаж
Принципът на тези устройства е прост и ефективен – силни струи вода контактуват с тялото през еластична преграда. Посоката, силата и температурата на водата могат да се регулират от вас. Истинският масажен ефект се получава благодарение на възможността на водната струя да приеме формата на всяка част от тялото и да упражни равномерен натиск на цялата площ.

При сух воден масаж лежите върху специално пригодено за целта водно масажно легло, чието оборудване позволява какъвто и да е масаж или процедура, без масажиращия и клиента да са в контакт с водата.

Стандартно водните легла за сух масаж са оборудвани с подводни дюзи, генериращи водна струя, плъзгаща се по протежението на долните крайници от стъпалото към бедрото. Дюзите имат пулсираща функция, с възможност да се програмира времето на работа и спиране преди започване на сухият воден масаж. Благодарение на „сухия воден масаж“ се стимулира метаболизма, мускулите се отпускат и се премахва напрежението. Процедурата комбинира положителните ефекти на водния масаж и термотерапията. Топлината на водата прониква дълбоко във вашето тяло. Да се масажирате от главата до петите, без да се мокрите и без да се събличате, е лесно и удобно. По време на масажа, се лежи на специална еластична повърхност, която поема изцяло анатомичните извивки на тялото. Това приятно отпускане се съчетава с великолепен масаж.