СПА зони


Зоната за релакс е обширно, приятно затоплено помещение, което може да има прекрасен панорамен изглед или да е затъмнена стая със мека светлина. Тя е добре изолирана от околните шумове и е оборудвана с удобни отопляеми водни или обикновени легла, шезлонги или кресла според концепцията на СПА центъра.

Интериора може да е оформен като градина за разходка, като стая в ориенталски или източен стил, или затъмнено помещение с приятни светлинни ефекти.

релакс

Чрез топлинното въздействие се постига стимулиране на кръвообращението и разтоварване от стреса.

Не можем да избегнем стреса, но можем да се научим как да го управляваме с дълбоко спокойствие. Стресът изпълва тялото ни с химикали, подготвящи организма ни за борба или бягство, което е добре в опасни ситуации, но при ежедневна употреба, изтощават тялото.

Релакс упражненията и практики, връщат баланса в системата – дишането се задълбочава, понижава се нивото на хормоните на стреса, забавя се се сърдечния ритъм, регулира се кръвното налягане, мускулите се отпускат. В допълнение към всички тези успокояващи ефекти, изследванията показват, че релаксацията увеличава енергията и способността за концентрация, засилва имунната система и преборва болестите, възвръща мотивацията и ни прави продуктивни.

Тялото има свои собствени начини за релакс, за да намали стреса. Можем да му помогнем да ги активира чрез различни техники като дълбоко дишане, визуализация, отпускане на мускулите, медитация или йога.

Когато се практикуват редовно, тези техники способстват за намаляването на ежедневното ниво на стрес и ни изпълват с чувство на радост и лекота. Също така ни изграждат защита, центрирайки ни в спокойствието, с което сме се родили, независимо от обстоятелствата в живота ни.

Богатият избор от релаксиращи масажи дават възможност на всеки да избере най-подходящия за него, но те всички имат за цел да отстранят натрупаното напрежение на физическо, психическо, емоционално и енергийно ниво, да ускорят възстановителните процеси в организма, да балансират енергиите ни и да ни заредят с нови сили.

Инфрачервени нагреватели с ниска мощност за локално отопление в зоните за релакс.

Инфрачервените настенни нагреватели  са предназначени за локално отопление. Изключително лесни и надеждни, могат да работят без терморегулатор – просто включете в контакта.

  • Минимален разход на енергия- 450W ;
  • При изработването на нагревателите са използва уникална въглеродни нишки, способна да издържи над 1000 градуса температура;
  • Безопасни са – температурата на повърхността не надвишава 75 градуса;
  • Благодарение на особената си конструкция нагревателят има КПД 95%;
  • Рамките са изготвени от натурално дърво;
  • Не заемат пространство, могат да се свалят и да се приберат.