Материали

Фирмата работи с висококачествени продукти, произведени от водещите европейски фирми в дадената област.

  • Предлагаме голямо разнообразие от облицовъчен материал от камък, керамика и стъклокерамика.

Споделете вижданията си, за да  ви предложим най-добрия вариант за конкретния случай.

Изборът на облицовка е свързан с конкретния дизайн на помещението. Камъкът носи своя собствена специфика, природно обусловена и допринасяща за естествената атмосфера. Предлага собствено излъчване, според химическия състав и външните му характеристики.Керамиката и стъкло-керамиката конкретизират всеки детайл с максимална акуратност по отношение на цвят, фигура, акцент.

За вашият СПА и уелнес център, ние Ви предлагаме готови конструкции и модули на съоръжения за масаж и релакс от EPS. EPS е хидрофобен материал и е устойчив на физичното и химичното действие на водата. Експандираният пенополистирол притежава известна шумо- и удароустойчивост, но е далеч от възможностите за звукоизолация, които предлагат минералните вати например. Той запазва физичните си свойства непроменени за период от 15-20 години при експлоатационни температури от -20°С до +50°С и циклично замразяване и размразяване. Що се отнася до химическите свойства EPS, той има добра устойчивост на влиянието на водни разтвори на соли и алкалоиди, но е несъвместим с повечето органични разтворители.Важно свойство на EPS е, че той подлежи на рециклиране. Освен това, в експлоатационни условия не отделя вредни вещества, което го прави екологично безопасен

В зависимост от желанието на клиента те се облицоват с камък, керамика или стъклокерамика. Споделете вижданията си за да ви предложим най-добрия вариант за конкретния случай.
Работим с продуктовата гама на много коректни производители. Ще ви предложим варианти на цветови композиции, видове материали – богата гама, от която да направите своя избор.

Разделът Материали Ви улеснява в планирането, проектирането и обезпечаването с необходимите детайли, изпълняващи изискванията на вашата идея.


Разчитайте на компетентно мнение и съвет.
Най-ценният актив в наши дни е точната и своевременна информация. Ще се радваме да ви бъдем полезни.
Изработваме конструкции и по ваши проекти, в кратки срокове и с фини детайли и параметри.
За по-подробна информация разгледайте изделията в електронния ни магазин и се свържете с нас.
Ще отговорим на въпросите ви и ще удовлетворим и най-специфичните ви изисквания.

материали