Нагреваеми легла и пейки

Нагреваеми легла и пейки се ползват в зоната за почивка е обикновено е разположена в непосредствена близост до термалната зона и водната зона с различен профил облицовани с керамика. Те се изработват с ергономичен дизайн за оптимална позиция на тялото при различните СПА процедури. Би било добре да се осигурява естествено осветление и хубав изглед навън. Може да включва нагреваеми легла, пейки или шезлонги, изпълнени в различни цветове и дизайн. Чрез термо въздействие се постига стимулиране на кръвообращението и разтоварване от стреса. Те са място за идеална почивка между различните термални спа-процедури.
Всеки спа и уелнес-център е добре да разполага с повече от едно място за почивка, оборудвани с удобни кресла и/или отопляеми водни легла. Зоната за почивка в големите СПА центрове се дели на зона за активен релакс – места в които спиш или почиваш сам в тишина и уединение, където всъщност акумулираш цялата позитивна енергия от различните спа процедури и зона на пасивен релакс, която има и социален характер.

нагреваеми легла и пейки

 

Мястото за почивка е едно от най-важните помещения в един спа-център.

В зоните за релакс и почивка е добре да са разположени шезлонги и легла, предоставящи на тялото отдих в разкошно положение. Залата да е топла и в нея можете да останете колкото дълго желаете и да почивате.

Нагреваеми легла и пейки подгряват почиващото тяло и са идеални преди масажни процедури или между топлинните процедури.

Местата за релакс са добра и ползотворна и ползотворна зона предлагаща достатъчно пространство за отдих.

Приятен аромат да изпълва въздуха, докато успокояващо осветление и аудио-визуални ефекти допълват цялостното релакс усещане. Човек трябва да се чувства спокоен, отпочинал и щастлив.