Приключенски душове

Приключенски душове – това е едно от основните водни съоръжения в един СПА и уелнес. Използва се за премахване на стреса и умората. Той е идеалният вариант за контрастна процедура след горещите терапии в СПА центровете.
Комбинацията от силните водни струи от всички посоки, приятната музика и аромати водят до засилен релаксиращ ефект.

Когато ефекта на различния тип водни дюзи бъде комбиниран с различни топлинни режими, се постига по-добро въздействие върху човешкото тяло, както емоционално така и релаксиращо.

Контролират се осъществява от електронен модул, който се грижи да се постигне максимално реалистично емоционално въздействие върху човека.

Приключенски душове

 

Приключенски душове – те могат за миг да ни преведат първо през дъждовните тропически гори на Африка, след което и през освежаващите , почти смразяващи дъха, полярни области на Антарктида. И естествено това може да се случи на няколко крачки от вас, без пътувания и настнявания по хотели и преминаване на граници.

Приключенски душове се предлагат от повечето спа центрове, като средство за охлаждане на тялото след процедури в сауната, парната баня или други термопроцедури.

За удоволствието и приключенското изживяване на цялото тяло се грижат комплекс от програми на приключенските душове – пуска се вода с различна температура (от студена до топла); използват се дюзи с различно налягане и големина, които имитират едър дъжд, мъгла, ситни капки дъждец; кабините разполагат и с дюзи, които освен вода, впръскват и аромати, които допълнително подсилват усещането за екстремност; за настроението вътре в кабината се грижат и светлини с цжетотерапевтичен ефект, които променят интензитета и цвета си, както и музика, която допринася за пълния релакс. Могат да се чуят птичи песни, ветрове, гръмотевици в зависимост от модела на приключенския душ.

Приключенските душове са за всички натури, които са готови да изпробват различната лечебна и релаксираща сила на водната терапия прекосявайки континенти със скоростта на светлината. Това е приключение с глътка екзотика за тялото.